„Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!“ (Његош)

петак, 20. јун 2014.

Блер у Београду

Па добро људи, докле?

Има ли границе вашем трпљењу? И краја вашем понижењу?

Прво је Vuchych узео за „саветника“ оног Француза из емемефа што много воли да 'вата собарице. Ајде бар да нешто зна о парама, кад ни то. Па је онда привео пропалог Швабу, што је својевремено тајно преговарао са Ботиним Џеремајом о издаји Косова. Ни од њега никакве вајде - осим ако га нису узели да им опосли издају Косова. Јер то су стварно и урадили.

Могло се још некако поднети што Први Врховник свира Себастијану, а пева серенаде Ангели. Али ратни злочинац Тони Блер да му буде драги гост, сред Београда?

Ратни злочинац и издајник
Шта је следеће, Орден Светог Саве за Хилари Клинтон, а Билу булевар још дужи и статуа још већа од оне што су је направили Шиптари? Да се види како је преумљена Жутија још захвалнија НАТО што ју је демократски и civilizirano бомбардовао, него Шиптари којима је од отете српске земље направио државу?

Први Демократа је својевремено у Београду примао Солану, и помагао му да направи државу од Милове Черногорије. Друг Бота се руковао са Змијом. Али ова жуто-назадна, седнвичарска власт оборила је све рекорде у издаји тзв. Бриселским споразумом и апсолутно поданичком политиком према највећим душманима Срба и Србије.

Бог вас клео, погани изроди! 

Пре само коју годину, док још нису постали ЕУропски и наприједниовако су говорили и писали о том истом Блеру - а сад му се увлаче у да не кажем већ где. Гадно је.

Је ли остало Срба у Србији? Има ли ко да стане у крај овом државоубилачком, душегубном квислиншком дну дна? Или ћете ћутке да трпите и ово, и свако следеће зло које над вама почине, док се једног дана не пробудите и сами преумљени, властити тамничари, саучесници у сопственом клању. Па кренете да режите на оне који се усуде да сањају слободу, јер вам је сама помисао на њу постала мрска.

Зар послушно у Ад корачате, док вас воде рђе и погани?

Немојте, ако Бога знате. Доста је било. И превише. Стварно. 

Нема коментара: