„Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!“ (Његош)

четвртак, 10. април 2014.

Ко заиста влада Србијом

„Ако желите да знате ко вам је владар, само гледајте кога не смете да критикујете.“ Ова реченица приписује се француском филозофу Волтеру, мада без икаквих доказа. Исто као што се Србима приписују силни ратни злочини.

Невероватна је подударност што у Србији не сме да се критикује управо индивидуа која живи од клеветања Срба за ратне злочине. Говорим о Наташи Кандић - „манекенки злочина“ (речима покојног А. Тијанића), неприкосновеном Вођи тзв. Фонда за хуманитарно право - који ни са правом ни са хуманитаризмом нема никакве везе, а фондове му обезбеђује Империје.
Господарица и послушници (са странице  удружења „Наши“)

Индикатор моћи Наташе Кандић је што већ годинама клевеће, шамара и ниподаштава Србе, па чак и присуствује проглашењу „Косовијанске“ независности - без икаквих кривичних, медијских или макар друштвених санкција. Како је то могуће? Па лепо. Забрањено је критиковати Грађанку Наташу, јер је она гаулајтер Србије у име Атлантске Империје.

Доказ за ово је јучерашња скандалозна одлука „министарства одбране“ Србије да откаже месец дана унапред најављену промоцију књиге о догађајима у Сребреници пуковника ВРС Ратка Шкрбића. Повод за одлуку? Писмо Грађанке Наташеи ФХП у којем се захтева отказивање промоције, јер пук. Шкрбић „негира геноцид“ у Сребреници. Изгледа да се у земљи Србији заиста може све када је мрзиш, па и да „боркиња за људска права“ наређује министрима и војсци - а они да је слушају!

Притом Грађанка Наташа није усамљена у овој работи. Овој почасној држављанки Тачистана у клеветничком раду придружује се носилица Ордена Кнеза Трпимира и свиједокиња Хрватске у тужби против Србије за геноцид (!) деведесетих, Соња Бисерко, али и друге предсиједнице и координаторице разних фондова, центара, иницијатива, удруђења „грађана“ (а зашто не и грађанки? дискриминација!) које би најбоље могле да се опишу као „Бабе у Жутом“. Оне представљају основни стуб квислиншког култа, фанатично посвећеног уништењу свега српског - па и државе Србије - и претапања у друге народе, државе и вере.

И док БуЖ своју гнусну работу врше неометано, заштићене попут белих медведа, они који се усуде да их критикују заврше у затвору. Иван Ивановић из удружења „Наши“ оптужен је за „кривично дело расне и друге дискриминације“ због „списка србомрзаца“ објављеног пре неколико дана. А Радомир Почуча, портпарол специјалне јединице полиције (који је због овога и отпуштен) оптужен је за „кривично дело угрожавање (sic) сигурности“ због нечега што је написао на Фејсбуку! Притом се сама изјава не цитира у потпуности, а тзв. тужилаштво (ни Танјуг, који преноси „вест“ о хапшењу) није у стању да правилно наведе Почучино име, на (америчком) Фејсбуку уредно исписано ћирилицом.

Ово можда изгледа као врхунац најцрње репресије, менталне окупације и безнађа. БуЖ и желе да створе такав утисак. Чињеница да квислиншки култ сада хапси људе за вербални деликт и панично забрањује књиге сведочи не да су они свемоћни, већ да су суштински немоћни. Њихове идеје су разобличене као обмане, њихови принципи као лажи, и све што им је остало је гола сила. А она ће се пред ветром који долази са истока расплинути као отровни облак.

1 коментар:

Atelje 9 је рекао...

Боже, сада тек сагледала габарите оног огавног телетабиса...Па она је гротескна (и споља и изнутра)