„Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!“ (Његош)

четвртак, 21. септембар 2006.

Коментари

Коментари читалаца могу да буду изузетно позитиван аспект вођења блога, али исто тако и веома негативан. Неколико непријатних искустава са вулгарним и деструктивним "коментаторима," који су умјесто расправе о ставовима изнесеним на овом блогу прибјегли изразима националне и вјерске мржње, убиједило ме да приступ коментарима ограничим само на кориснике Блогера. Да ли тиме ограничавам слободу изражавања? Апсолутно - али само овде. Овај блог је моје власништво, и не пада ми на памет да допуштам људима који мрзе и мене и моје да се на њему иживљавају. Ако хоће, нека направе свој блог. Широк им Интернет.

Свако ко се региструје као корисник Блогера може слободно да остави коментар на било који чланак овде. Брисаћу их једино ако су вулгарни или спам. Притом такође не намјеравам да улазим у полемике преко коментара. Ако нешто имам да кажем, рећи ћу то на главној страници.

Уједно се и извињавам на недостатку нових садржаја у посљедње вријеме. То не значи да их неће бити, и то врло скоро.

2 коментара:

budalastina је рекао...

Pozdrav

Ocigledno da je na moje zaljenje kod "mightiest" napisan ovaj "komentar". Ja se izvnjavam zbog ovoga. Samo sam izrazio zaljene da se svako ko naidje i zeli da nesto prokomentarise mora registrovati bas ba ovoj stranici. Evo ja sam to uradio samo zbog komentarisanja, ne zelje da imam blog. Vi naravno imate pravo da cuvate vase, samo mislim da blog postane suv bez komentara, pa i onih nepozeljnih.

Vec dugo pratim ovaj blog i stvarno mi se svidio. Zelio bih uspud da vam pozelim dalje srecu u komentarisanju ove nase srpske nesrece.

Hvala

Gile је рекао...

Ne osvrci se bre na komentare. Samo brisi idiote i sibaj svoje misljenje. Pratim tvoj blog od pocetka kao i tvoje priloge na antiwar.com. Niko ti covece nije dorastao.