„Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!“ (Његош)

четвртак, 23. фебруар 2012.

Нож у леђа

Жутократски одговор на сретењски референдум стигао је синоћ: жандармерија је напујдана на цивиле који су држали барикаду на Јарињу. „Српска“ жандармерија, окупациони КФОР и Тачистански РОСУ - на истом задатку. 

Иако су носили фантомке, жандари који су синоћ ударили на свој народ у име окупатора скинули су све маске са својих налогодаваца. Огољена је дубина издаје и ширина моралне беде у Жутограду. Оно што себе назива владом Србије није ништа друго него извршилац налога теледиригованих из Вашингтона, Брисела, Берлина.

Последња вест је да „Змија“ задовољно констатује како Србија практично признаје његову „независну државу Косово“. У име фантомске кандидатуре, која и да буде одобрена не даје Србији апсолутно ништа (али њима даје паре и власт), спремни су да предају - чак ни продају - све.

Време је да добију поруку да то што би да предају није њихово. 

„Има ли Срба у овој соби?“ питао је ономад амбасадор Конузин на скупу невладника, поданика и подрепаша. Није их било. Мучно је што их, изгледа, нема ни у жандармерији. А има ли их у Србији?

3 коментара:

M. Cernisevski је рекао...

"Мучно је што их, изгледа, нема ни у жандармерији. А има ли их у Србији? "

- Postoje pitanja, cije odgovore je ponekad bolje precutati. Plasim se da je ovo jedno od takvih.

Сербство је рекао...

Фотошоп с јасном поруком
http://img252.imageshack.us/img252/1372/248d.jpg

Немци признали зашто су бомбардовали Србију!
http://www.youtube.com/watch?v=D2qB6P0_ryA

The Hero of Crappy Town је рекао...

Bolje što su tekom napada na čuvare barikade skinuli oznake. Time su priznali da ih je ipak sramota to što rade. Samo što od njihovog srama nema niko ništa.

Ne trebaju ih više ni stavljati, neka stave NATO oznake i biće svima lakše. Ali sumnjam da imaju toliko obraza. Opet će se oni za koju sedmicu raspevati.