„Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!“ (Његош)

четвртак, 29. новембар 2007.

Сачекајте да поцркају

Командант КФОР-а, француски генерал-лајтнант Завије де Марнак (Xavier de Marnhac) изјавио је на јучерашњем састанку Атлантског савета САД у Вашингтону и следеће:

У свом излагању, де Марнак је споменуо и да је просечна доб косовских Албанаца 28, а Срба 54 године.

"У средњем или дужем року, дочи ће до неке врсте биолошког решења овде, јер, знате, једне од група ће једноставно нестати," изјавио је генерал. (Ројтерс)


Значи, нема народа - нема проблема. Просто. Некада се ово називало геноцид или "етничко чишћење" (фраза коју су зашадни новинари извели из изјаве једног албанског функционера на Косову репортеру Њујорк Тајмса далеке 1987.) А сада се то зове "биолошко решење".

Рецепт за преузимање територије онда гласи: Рађајте се ко луди, са по десет-дванаест деце по породици, а кад постанете већина дигните се на оружје. Ако се позовете на геноцид, можда вам се посрећи, па Империја у ваше име поведе агресивни рат и преда вам територију на сребрном пладњу. Још и ако успете да педесет година од земље-домаћина извлачите социјалну помоћ како бисте финансирали план освајања кроз наталитет, тим боље. Јер свој тој деци требају школе, болнице, државни послови, иначе су њихова људска права угрожена... И онда још само да изолујете и шиканирате домаће становништво док не дође до "биолошког решења" и то вам је.

Никога не треба да изненађује де Марнаков став. Такав презир за Србе објашњава тачно до које мере је КФОР "штитио" Србе у покрајини од 1999. - у суштини, затворио их је у резервате где се чека да поцркају.

Уосталом, сетите се, КФОР је дошао на Космет не да штити неалбанце, већ да штити ОВК од српске војске и полиције. Зато су и затварали очи док је ОВК палила, пљачкала, убијала, претила, опседала, крала и на друге начине злостављала Србе, Роме, Турке, Горанце и друге заједнице у окупираној покрајини. Интервенисали би само када би напади постали толико блатантни да су привлачили нежењену пажњу медија.

С друге стране, де Марнак је у праву. Срби не могу да сачувају Косово ако нису вољни да на њему живе. Не може се сачувати ни Србија ако Срби не почну да се рађају више него што умиру, или бивају абортирани. Само тако је могуће да де Марнакова морбидна хипотеза никада не постане стварност.

2 коментара:

Анониман је рекао...

Посебан поздрав за великог франкистанског стратега, срећан одлазак у париске квартове у којем ће га "млади" демократски и антиглобалистички :)линчовати прошета ли се улицом са флашом вина у руци. Само за Завије де Марнака, Мик и другари, песма "Увело цвеће":

Take me down, little Ѕusie, take me down
I know you think you're the queen of the underground
And you can send me dead flowers every morning
Send me dead flowers by the mail
Send me dead flowers to my wedding
AND I WON'T FORGET TO PUT ROSES ON YOUR GRAVE!

Или, што би рекао Ред Форман из That 70's Show :), оставимо Французе ономе што најбоље знају да раде, а то је губљење ратова :-).

Анониман је рекао...

Мислим, наравно да Француска Клемансоа и Француска Де Гола нису заслужиле да их третирамо подругљивом (и нетачном!) америчком ситком-стереотипијом, али та Француска више ионако не постоји. Ово у шта се та земља претворила, најбоље симболизује управо ова геноцидна будала од генерала, као и главнокомандујући му, гротескна Бушова call-girl која је умислила да је Наполеон. Да ствар постане сасвим безнадежна, "алтернатива" Саркозију била је тамошња верзија Хитлери Клинтон, по имену Сеголен Роајал. А то је ваљда једино што може да буде горе од овога што већ имају.